Դեղերի նկարագրություն


Կանաչ բանանը կազմվածքի և առողջության պահպանման բանալին է

Կանաչ բանանը կազմվածքի և առողջության պահպանման բանալին էՊրոֆեսոր Ռոդնի Բիլտոնը կոչ է անում միայն կանաչ բանան ուտել և արգելում է խաշած կարտոֆիլը տապակել կամ պատրաստել այն ձիթապտղի յուղով: Այս մասին հաղորդում է Meddaily.ru-ն՝ հղում կատարելով The Telegraph-ին:

Կանաչ բանանը մեծ քանակությամբ դիմացկուն օսլա է պարունակում: Այն երկարաժամկետ էներգիա են հաղորդում։

Նմանատիպ օսլան կարող է նպաստել քաշի նվազմանը, քանի որ այն խթանում է գլյուկագոն հորմոնի արտադրությանը ինչն էլ մեծացնում է ճարպերի այրման արագությունը: Ինչ վերաբերում է կարտոֆիլին, ապա երբ այն խյուսի է վերածվում 25%-ով ավելի շաքար է ազատվում:
tert.am










  0.795082 | 355kb