Դեղերի նկարագրություն
Հավկիթներն այսօր ավելի օգտակար են, քան 30 տարի առաջ
Հավի ձուն վերջին 30 տարում ավելի օգտակար է դարձել: Հիմա այն պարունակում է ավելի քիչ ճարպ ու կալորիա, ավելի շատ վիտամիններ ու միներալներ, քանի որ հավերին ավելի լավ են կերակրում:
Ինչպես հաղորդում է MEDdaily.ru-ն` վկայակոչելով The Telegraph-ը, դեղնուցները մնացել են նախկին չափի, իսկ սպիտակուցը մեծացել է: Արդյունքում ձուն ավելի մեծ տեսքւ ունի, ինը գրավում է շատերին:
Մեծ Բրիտանիայի առողջապահության նախարարությունը արձանագրում է. մեր օրերի ձվերում 70 տոկոսով ավելի շատ է վիտամին D-ն եւ երկու անգամ շատ է սելենը, որը նվազեցնում է քաղցկեղի, սրտի հիվանդությունների, անպտղության ու վարակների ռիսկը:
Ինչպես հաղորդում է MEDdaily.ru-ն` վկայակոչելով The Telegraph-ը, դեղնուցները մնացել են նախկին չափի, իսկ սպիտակուցը մեծացել է: Արդյունքում ձուն ավելի մեծ տեսքւ ունի, ինը գրավում է շատերին:
Մեծ Բրիտանիայի առողջապահության նախարարությունը արձանագրում է. մեր օրերի ձվերում 70 տոկոսով ավելի շատ է վիտամին D-ն եւ երկու անգամ շատ է սելենը, որը նվազեցնում է քաղցկեղի, սրտի հիվանդությունների, անպտղության ու վարակների ռիսկը: