Դեղերի նկարագրություն
Կանաչ բանանը կազմվածքի և առողջության պահպանման բանալին է
Պրոֆեսոր Ռոդնի Բիլտոնը կոչ է անում միայն կանաչ բանան ուտել և արգելում է խաշած կարտոֆիլը տապակել կամ պատրաստել այն ձիթապտղի յուղով: Այս մասին հաղորդում է Meddaily.ru-ն՝ հղում կատարելով The Telegraph-ին:
Կանաչ բանանը մեծ քանակությամբ դիմացկուն օսլա է պարունակում: Այն երկարաժամկետ էներգիա են հաղորդում։
Նմանատիպ օսլան կարող է նպաստել քաշի նվազմանը, քանի որ այն խթանում է գլյուկագոն հորմոնի արտադրությանը ինչն էլ մեծացնում է ճարպերի այրման արագությունը: Ինչ վերաբերում է կարտոֆիլին, ապա երբ այն խյուսի է վերածվում 25%-ով ավելի շաքար է ազատվում:
tert.am
Կանաչ բանանը մեծ քանակությամբ դիմացկուն օսլա է պարունակում: Այն երկարաժամկետ էներգիա են հաղորդում։
Նմանատիպ օսլան կարող է նպաստել քաշի նվազմանը, քանի որ այն խթանում է գլյուկագոն հորմոնի արտադրությանը ինչն էլ մեծացնում է ճարպերի այրման արագությունը: Ինչ վերաբերում է կարտոֆիլին, ապա երբ այն խյուսի է վերածվում 25%-ով ավելի շաքար է ազատվում:
tert.am